Utakmica Srbije i Rusije ekskluzivno na Novoj

Najbolji sportski, informativni i igrani program

Utakmica Srbije i Rusije ekskluzivno na Novoj

Pop kultura -
Na televiziji koja uskoro počinje s radom 15. novembra biće upriličen test-prenos prijateljske fudbalske utakmice u Dubaiju

Spremaju najbolje od najboljeg.

Televizija Nova, koja će u narednim danima početi s radom, obogatiće medijski prostor Srbije najkvalitetnim tehničkim i vizuelnim dostignućima, kakvim se zasad mogu pohvaliti samo neke od najrazvijenijih zemalja na svetu. Kako nezvanično saznajemo, već 15. novembra biće upriličen test-prenos prijateljske fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Rusije, koja će biti odigrana u Dubaiju. Za razliku od Srbije, selekcija Rusije, koju predvodi Fabio Kapelo, ostvarila je direktan plasman na Mundijal u Brazilu sledeće godine. Utakmica će biti odigrana na gradskom stadionu.

Tom prilikom biće korišćeni metodi na kojima se bazira rad elitnih sportskih kanala, a gledaoci će tada videti i kako će izgledati studio u kojem će se pojavljivati ugledni gosti iz sveta fudbala. Sve što se priprema povereno je najboljim stručnjacima kako bi, kada počne s emitovanjem, Nova bila najmodernija televizija u Evropi.Kurir je već objavio da će okosnica igranog programa biti čuveni turski serijal „Sulejman Veličanstveni“ i nove epizode „Budve na pjenu od mora“, a ova televizija uložiće milionske investicije u serije iz sopstvene produkcije. Biće realizovane na internacionalnom nivou s viđenijim srpskim glumcima i u saradnji sa eminentnim holivudskim imenima, dobitnicima prestižnih nagrada, od kojih su se pojedini okitili i čuvenim Oskarom.Uz vrhunski sportski, igrani i zabavni segment, udarnu snagu Nove činiće pre svega redakcija informativnog programa, u kojoj će raditi 100 novinara, tako da će svaka domaća, ali i svetska ekskluziva biti u potpunosti pokrivena izveštajima s lica mesta.

Konkurencija će im pozavideti... Studija televizije Nova
Konkurencija će im pozavideti... Studija televizije Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja