ŠOKANTNO: Majli zapalila džoint na bini!

Baš je briga šta misle o njoj

ŠOKANTNO: Majli zapalila džoint na bini!

Pop kultura -
Posle tverkovanja, skidanja na red je došlo i drogiranje na sceni, pa je pošto je primila nagradu zapalila džoint

Američka pop pevačica Majli Sajrus (Miley Cyrus) ponovo je isprovocirala javnost kada je kasno sinoć u Amsterdamu posle dobijanja muzičke nagrade MTV European Music Award pred svima pušila marihuanu.

Pošto je dobila nagradu za najbolji muzički spot "Wrecking Ball", bivša glumica poznata iz Diznijeve serije "Hana Monatana", rekla je publici: "Nemam mesta za nagradu u svojoj tašni, ali sam uz put pronašla ovo...".

Nekadašnja dečja zvezda, sada 20-godišnja pevačica, izvadila je iz svoje tašne marke "šanel" cigaretu marihuane, čiju je polovinu popušio na sceni muzičar Zigo Dom iz Amsterdama, gradu gde postoje brojni takozvani kofi šopovi gde se legalno može kupiti marihuana.

Poslednjih dana viđena je na takvim mestima sa holandskim di-džejom Afrojak. Na internetu su postavljene fotografije kako je sinoć na sceni mlada pevačica pušila marihuanu. Ipak, glavni pobednik večeri je poznati hip hop pevač Eminem, koji je dobio dve nagrade.

Majli Sajrus je poznata po provokacijama u javnosti. Ona je prošle godine na dodeli istih nagrada u Njujorku izvela duet s pevačem Robinom Tikom, kojem se veoma oskudno odevena umiljavala na, kako je ocenjeno, provokativan seksualan način.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track