Blejk Lajvli: Gluma je jedina stvar u životu koju nisam želela!
Foto: Rojters

Žali što nije završila fakultet

Blejk Lajvli: Gluma je jedina stvar u životu koju nisam želela!

Pop kultura -
Jedina stvar koju sam znala da ne želim raditi u životu bila je gluma. Htela sam visoko obrazovanje i kada bih mogla, vratila bih vreme i upisala koledž, otkrila je glumica

Američka glumica Blejk Lajvli otkrila je da nikada u životu nije imala nameru da se bavi glumom, te da se kaje što nije stekla visoko obrazovanje.

26-godišnja Blejk Lajvli otvorila je dušu studentima koji žele da jednog dana postanu vrsni glumci i rekla kako joj je žao što je zbog brojnih obaveza oko snimanja morala često da izostaje iz škole pa naposletku nije ispunjavala potrebne uslove za sticanje diplome.

Iako je uvek najveći značaj pridavala obrazovanju pa je bila čak i predsednica odeljenja i čirlidersica, život ju je ipak odveo drugim putem. I sama je priznala da nikada nije želela da se bavi glumom, već samo da bude visoko obrazovani građanin.

"Jedina stvar koju sam znala da ne želim raditi u životu bila je gluma. Htela sam visoko obrazovanje i kada bih mogla, vratila bih vreme i upisala koledž", otkrila je glumica koja je od 2012. godine u braku sa kolegom Rajanom Rejnoldsom (37).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track