HARIS (14) ZADIVIO ŽIRI X FACTOR: Razbijaš kako pevaš!

Željko tražio da mu peva sevdalinku

HARIS (14) ZADIVIO ŽIRI X FACTOR: Razbijaš kako pevaš!

Pop kultura -
Dečak iz Sarajeva nije oduševio Željka Joksimovića zbog izbora pesme, ali je Kristina Kovač bila oduševljena pevačevom sigurnošću dok je pevao

Haris Ćato, četrnaestogodišnji dečak iz Sarajeva, izazvao je opštu pometnju u emisiji „X faktor“, koja se sinoć emitovala na TV Pink, a koju u Srbiji realizuje produkcija MBK. Četrnaestogodišnjak je izvođenjem pesme „Who Are You“ Džesi Džej uspeo da posvađa članove žirija - Kristinu Kovač i Željka Joksimovića.- Ti si tačno moja šolja čaja. Imaš pevačku sigurnost koju dugo nisam čula i kod starijih pevača, ali apsolutno razbijaš kako pevaš - rekla mu je Kristina.

Međutim, Željko je bio nezadovoljan njegovim izborom pesme, pa je od Harisa zahtevao da mu otpeva i sevdalinku, što je kod Kristine izazvalo nezadovoljstvo, pa se obratila dečaku:- Hajde, daj mu sevdalinku, vidiš da je zapeo.

Dečak iz Sarajeva je drugom pesmom još više zadivio članove žirija i omogućio sebi prolazak dalje.- Baš mi je bilo neprijatno. Otpevao sam pesmu Džesi Džej. Željko mi je rekao da nemam iks faktor, a Kristina je na to rekla da sam ja njena šolja čaja. Željko me je pitao da li znam da pevam sevdalinke. Tada je počela svađa jer je Kristina osetila da ja ne bih to pevao, ali Željko je insistirao. Na kraju sam otpevao prvi deo pesme „Kad moja mladost prođe“ i svidelo im se. Od Kristine, Emine i Kikija sam dobio ogromno da, pa mi je na kraju i Joksimović omogućio prolazak. Kad sam sišao sa scene, čuo sam kada mu je Kristina rekla: „Treba te ubaciti u mašinu za meso“, a on joj je odgovorio: „Nemoj me zezati da su mu keva i ćale pevali Bijonse“. Pored Harisa, Armin Malikić i Marija Ickova takođe su izazvali fantastičnu reakciju.

Nemaju uvek isto mišljenje... Članovi žirija
Nemaju uvek isto mišljenje... Članovi žirija

Maja Novaković
Maja Novaković

Marinela Đogani
Marinela Đogani

Marinela i Maja idu daljeMarinela Đogani i Maja Novaković Luis prošle su u dalji tok takmičenja. Emina je uputila komplimente ćerki Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, dok je Kristina bez ustezanja rekla:- Tatu si prešišala već u prvoj strofi, a možda i ranije!Maja, ćerka pokojnog Luisa, oduševila je Joksimovića.- Baš zam se naježio! Od mene imaš veliko da!

http://www.youtube.com/watch?v=c2Kwu0BfGsQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track