POMETNJA ZBOG HARISA I NA TVITERU: Emina podržala Željka, Kristina traži objašnjenje!

Mladi Sarajlija zavadio žiri

POMETNJA ZBOG HARISA I NA TVITERU: Emina podržala Željka, Kristina traži objašnjenje!

Pop kultura -
Emina Jahović je na društvenoj mreži napisala da je Željko Joksimović bio u pravu što je tražio da dečko otpeva sevdalinku, dok je Kristina i dalje ostala pri svom da ne treba da radi ono što ne voli

Haris Ćato, četrnaestogodišnji dečak iz Sarajeva, izazvao je opštu pometnju u emisiji „X faktor", koja se sinoć emitovala na TV Pink, a rasprava članova žirija je nastavljena i na Tviteru. Naime, četrnaestogodišnjak je izvođenjem pesme "Who Are You" Džesi Džej uspeo da "posvađa" članove žirija - Kristinu Kovač i Željka Joksimovića.Željko Joksimović je zatražio od mladog Sarajlije da otpeva sevdalinku, dok je Kristina smatrala da nije potrebno jer je Haris fenomenalno otpevao pesmu "Who You Are" od Džesi Džej. "Treba te ubaciti u mašinu za meso", rekla mu je Kristina, a on joj je odgovorio: „Nemoj me zezati da su mu keva i ćale pevali Bijonse"

Posle emitovane epizode mala rasprava je nastavljena i na Tviteru. Emina Jahović je napisala da je Željko Joksimović bio u pravu, dok je Kristina i dalje ostala pri svom."Željko je zaista bio u pravu za Harisa. Željko, majstore", napisala je Jahovićeva, da bi joj se Željko zahvalio, ali je Kristina tražila objašnjenje zbog čega je bio u pravu. "U čemu je bio u pravu? Da Haris glumi nešto što nije. Da nema VH1 kod kuće ili da laže da ne voli sevdalinke", napisala je Kristina, ali nije dobila odgovor.

Žiri X faktora je veoma ozbiljno prihvatio svoju ulogu u potrazi za talentom koji poseduje čuveni X faktor i u velikoj kunkurenciji talenata moraju strogim kriterijumima da izaberu samo najbolje.

http://www.youtube.com/watch?v=c2Kwu0BfGsQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track