Saznajte gde je najlakše naći novog partnera

Novo istraživanje

Saznajte gde je najlakše naći novog partnera

Pop kultura -
Čak 80 odsto ispitanika koji su učestvovali u najnovijem istraživanju, izjavilo je kako bi savršenog partnera rado pronašli na poslu

Ako je verovati najnovijem istraživanju, svi žele romansu u kancelariji. Zašto? Jer je vrlo jednostavna.

Čak 80 odsto ispitanika koji su učestvovali u najnovijem istraživanju, izjavilo je kako bi savršenog partnera rado pronašli na poslu. Prema mišljenju 2000 muškaraca i žena, novog partnera lakše je naći na poslu jer se izbegavaju mnoge neprijatne situacije koje se događaju na početku veze.

No, ako ste mislili da su ispitanici mislili na kolege s posla, prevarili ste se se. Naime, čak 73 odsto ispitanih žena izjavilo je kako bi radije izlazile s kolegama koji su na šefovskim pozicijama. Moć je, kako kažu, vrlo privlačna.

Kod muškaraca je pak stvar potpuno drugačija. Oni bi mnogo radije izlazili s koleginicama koje nisu na vodećim pozicijama. Uz to, 80 odsto muškaraca izjavilo je kako obožavaju kada kolegice na posao dolaze u seksi odeći. Problem je što se uz takve kolegice teško koncentrišu na posao.

Iako su i muškarcima i ženama kolege s posla privlačni, ipak bi većina ispitanika takvu vezu držala u tajnosti - nezavisno od toga da li je reč o aferi ili ozbiljnoj vezi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track