Tamara Milanović: Nisam objavila provokativne fotografije!

Lažni profil

Tamara Milanović: Nisam objavila provokativne fotografije!

Pop kultura -
Na Tviteru se neko lažno predstavlja i koristi moje ime da postuje kojekakve komentare i slike, ogorčena je mlada devojka o čijem se nastupu u najpopularnijem šou na svetu "X Factor" i dalje prepričava

Tamara Milanović (25) iz Majura kod Jagodine, koja je izvođenjem balade britanske pevačice Adel "Don‘t You Remember" rasplakala Eminu Jahović, sudiju u "X faktoru", doživela je neprijatnost kada je neko zlonameran napravio lažni profil na njeno ime na Tviteru i okačio neprimerene fotografije.

"Na Tviteru se neko lažno predstavlja i koristi moje ime da postuje kojekakve komentare i slike", ogorčena je mlada devojka o čijem se nastupu u najpopularnijem šou na svetu "X Factor" i dalje prepričava. Lažni Tviter je zahvaljujući njenim fanovima i prijateljima ugašen, a Tamara je doživela veliku neprijatnost, jer skroman i veoma vredna devojka nije očekivala da se neko može tako grubo našaliti s njenim imenom.

U drugoj emisiji X Factor Tamara je oduševila žiri svojim fenomenalnim glasom, a četvrtu epizodu najpopularnijeg šoua na planeti pogledajte u utorak, 19. novembra u 21.15.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja