Rijana i Drejk potrošili 17.000 dolara u striptiz baru!
Foto: Printscreen

Široko

Rijana i Drejk potrošili 17.000 dolara u striptiz baru!

Pop kultura -
Igračica iz striptiz kluba otkrila je da su Drejk i Rijana bili odlično raspoloženi, te da su se oboje "rasipali" novcem. Drejk je potrošio 12.000 dolara, dk je Rijana spiskala 5.000 dolara

Pop zvezda Rijana, zajedno sa svojim kolegom, reperom Drejkom, provela je noć u jednom strptiz baru u Hjustonu, gde su potrošili 17.000 dolara.

Nakon što su oboje završili sa svojim obavezama vezane za njihove koncerte, popularni muzičari rešili su da se opuste i uživaju u noćnom provodu. Džoni Blejz, igračica u hjustonskom striptiz baru, ispričala je za jedan američki portal da je bila iznenađena kada je ugledala slavnu pevačicu, na ulazu, a kako navodi, sat vremena nakon nje stigao je i Drejk.

"Obezbeđenje je ponudilo Rijani da pređe za Drejkov sto, na šta je ona oduševljeno pristala. Bili su zaista slatki tokom večeri, izgledali su baš kao da su ljubavni par", kaže Džoni.

Blejzova dodaje kako su zvezde bile u odličnom raspoloženju, pa ju je čak Rijana, nekoliko puta udarila po zadnjici, te da su se oboje "rasipali" novcem, pa je tako Drejk potrošio 12.000 dolara, a Rijana je "spiskala" 5.000 dolara.

"Rijana je simpatična devojka, zaista je opuštena i komunikativna devojka, dala mi je i par saveta kako bih započela svoju pevačku karijeru, ali je i ostalim devojkama, kao i meni poručila da igračice ne trebaju da se plaše i da hrabro krenu u ostvarivanje svojih velikih snova", dodaje Džoni, te dodaje kako je Drejk jedva progovarao i uglavnom je delio svoj novac.

http://www.youtube.com/watch?v=Ww3o5kKinSI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track