PSOVAO U INTERVJUU: Hrani Džastina Timberlejka da te udjede!

Ljuti muškarac godine

PSOVAO U INTERVJUU: Hrani Džastina Timberlejka da te udjede!

Pop kultura -
Muzičar i glumac je počeo intervju rečima: Baš lepo što radite intervju sa muškarcem godine koji se oseća kao da se neko pos*ao po njemu

Džastina Timberlejka je poznati američki magazin proglasio za muškarca godine, a on im dao intervju prepun psovki.

Novinar koji je trebalo da intervjuiše muzičara Džastina Timberlejka za "GQ" nakon što je objavljeno da je on muškarac godine po izboru čitalaca lista, nije se lepo proveo, jer je zvezda tog dana ustala na levu nogu.

Muzičar i glumac je počeo intervju rečima: "Baš lepo što radite intervju sa muškarcem godine koji se oseća kao da se neko pos*ao po njemu". Razgovor se nastavio pričom o njegovim filmovima "Runner Runner", koji nije ostvario dobru zaradu u bioskopima, i ostvarenju "The 20/20 Experience: 2 of 2", za koji kritika nije imala reči hvale.

"Ovo lice, lice za koje sam se pomučio da postane prepoznatljivo, tu je jer sam stvoren da radim ovaj posao. Film nije dobro prošao u bioskopima, pa jel bi trebalo da batalim glumu? Sačekaj malo, da je neko drugi glumio ne bi izgovorio to sra*e, zar ne?", ljutio se Timberlejk na novinara koji ga je upitao da prokomentariše razlog slabe reakcije publike na film.

"Tvoje mišljenje se ne važi. Zvučiš kao se*onja. Začuđen sam, jer ste vi običan magazin, vaše mišljenje se ne računa, a i niko od vas ne može to što ja mogu".

Razlog zbog kojeg je Džastin dao ovakav intervju verovatno zna samo on. Uglavnom, muškarac godine je Džastin Timberlejk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track