Razvode se Bijonse i Džej Zi?

Krah

Razvode se Bijonse i Džej Zi?

Pop kultura -
Naime, Džej Zi je zakazao turneju po Evropi u isto vreme kada je Bijonse zakazala svoju po Australiji, a to je jako iznerviralo pevačicu koja je zatim izjavila da se oseća kao samohrana majka

Izgleda da pevački par koji je osvojio srca mnogih ljudi širom sveta ipak nije tako idealan. Navodno Bijonse i Džej Zi imaju problema u braku, i samo su na korak od razdvajanja i razvoda.

Bijonse i Džej Zi venčali su se 2008. godine i četiri godine kasnije dobili ćerkicu Blu Ajvi. Međutim, ako je verovati pisanjima stranih medija Bijonse nije zadovoljna time kako se Džej Zi odnosi prema njihovom braku, ali i prema njihovoj ćerki. On ne ispunjava obaveze ni kao otac ni kao muž, smatra Bijonse.

Iako na fotografijama i u javnosti deluju kao jedan od najskladnijih parova, izgleda da iza kamera i objektiva foto aparata Bijonse i Džej Zi ne funkcionišu kako treba već neko vreme. Kap koja je prelila čašu i naterala pop divu da poželi razvod jeste koncertna turneja koju je Džej Zi zakazao.

Naime, Džej Zi je zakazao turneju po Evropi u isto vreme kada je Bijonse zakazala svoju po Australiji, a to je jako iznerviralo pevačicu koja je zatim izjavila da se oseća kao samohrana majka. Prema izjavama izvora bliskog paru: "Džej Zijeva odluka da zakaže turneju po Evropi u isto vreme kada je Bijonse u Australiji možda je njihovoj vezi nanela štetu koja se ne može popraviti".

Početkom novembra Džej Zi je otputovao u Australiju gde su organizovali porodično okupljanje i otišli na trodnevni odmor, kao porodica. Međutim, isti izvor navodi kako to nije bila uobičajena bračna poseta, već poslednji pokušaj da se njihov brak sačuva i popularni pevači ostanu zajedno.

"Ne samo što se Džej Zi nije konsultovao sa Bijonse, nego se nije čak ni potrudio da uklopi datume zajedno sa njenim. Rekla mu je da je sebičan", dodao je izvor blizak paru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track