EMINA ŽELI DA SARAĐUJU: Mladen ujedinio žiri!

X Factor

EMINA ŽELI DA SARAĐUJU: Mladen ujedinio žiri!

Pop kultura -
Ti si kompletna ličnost, rekao je Joksimović nakon interpretacije, dok je Emina svoje oduševljenje pokazala rekavši takmičaru da već ima želju da radi sa njim

Mladen Lukić svirao je u bendu "Marakuja" sa Majom, Luisovom ćerkom. Mladen se pohvalio da je završio trombon na Muzičkoj akademiji u Beogradu, a u srednjoj školi je svirao klavir. Dok je pevao, Željko je prokomentarisao da ima super boju glasa.

On je pevao pesmu Indie Arie "Ready for love" i ujedinio žiri!

"Ti si kompletna ličnost", rekao je Joksimović nakon interpretacije, dok je Emina svoje oduševljenje pokazala rekavši takmičaru da već ima želju da radi sa njim.

"Ja se potpuno naježila, mogla bih da te slušam 24 sata! Imam već želju da radim sa tobom, ukoliko i ti želiš. Da ti napišem nešto. Mogu da te slušam u klubu i kad legnem u krevet."

"Oduševljen sam, prvi put čujem glas koji prevazilazi okvire Zemuna. Bićeš velika zvezda", što je izazvalo smeh u studiju. Kristina takođe nije krila zadovoljstvo: "Gde si se krio do sada? Zvučiš kao da si sa Jamajke! Tvoja boja glasa je verovatno tvoj najveći adut. Jedva čekam da te čujem i u nekim energičnijim pesmama"

http://www.youtube.com/watch?v=zHTfc6fqRi4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track