U URGENTNOM ZBOG MAJKLA DŽEKSONA: Tamara Dragičević pala i povredila nogu na snimanju
Foto: Mandić

Tvoje lice zvuči poznato

U URGENTNOM ZBOG MAJKLA DŽEKSONA: Tamara Dragičević pala i povredila nogu na snimanju

Pop kultura -
Do nezgode je došlo u studiju na Košutnjaku dok se glumica pripremala da imitacijom oživi kralja popa

Glumica Tamara Dragičević na jučerašnjem snimanju emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ doživela je nezgodu i tom prilikom povredila nogu, zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Do nezgode je došlo u studiju na Košutnjaku dok se glumica pripremala da imitacijom oživi kralja popa Majkla Džeksona. "Ni moja mama još nije saznala šta se dogodilo, a vi jeste", rekla nam je iznenađeno Tamara kada smo je pozvali da pitamo kako se oseća. "Pala sam dok sam se muvala iza scene i čekala svoj red da snimim imitaciju. Nekoliko sati sam provela u Urgentnom centru. Dali su mi infuziju dok su me previjali, ali bitno je da će sve biti u redu", rekla nam je Tamara. Ona je dodala i da se po izlasku iz Urgentnog odmah vratila na snimanje emisije.

"Mnogo me boli, ali na svu sreću, povreda nije strašna. Izdržaću dok ne završim sa snimanjem, to je sigurno. Povreda me neće omesti da i u sledećim emisijama dam sve od sebe", rekla je glumica.

Da snimanja popularne emisije nisu nimalo laka, svedoči i podatak da ovo nije prva povreda takmičara od početka sezone. Tako je Aleksa Jelić imao problema sa kolenom zbog čega je išao i na terapiju, a nešto bolje je prošla Sneki, koja je zbog imitacije Madone dobila modrice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track