POHLEPNA: Kim Kardašijan zarađivala lažnim humanitarnim akcijama!
Foto: Daily Mail

Škrta

POHLEPNA: Kim Kardašijan zarađivala lažnim humanitarnim akcijama!

Pop kultura -
Starleta je dala svoju luksuznu garderobu na aukciju kako bi skupila novac za tajfunom razorene Filipine, ali je dala samo 10 odsto novca

Kim Kardašijan opet se našla u žiži javnosti i to ne zbog pompezne prosidbe, dijamantskog prstena ili pak svoje zadnjice nego da je zarađivala na osnovu "lažnih" humanitarnih pretenzija.

Naime, Kim Kardašijan se pridružila masi slavnih ličnosti koje su se humanitarnim akcijama udružile ne bi li sakupile pomoć za žrtve razornog tajfuna na Filipinima. Tako je i starleta dala svoju luksuznu garderobu na aukciju, a prihod je trebalo da ide za humanitarni cilj.

Međutim, ubrzo je otkriveno da je rijaliti zvezda, koja godišnje zarađuje desetinu miliona dolara, namerila da od prihoda od prodaje u humanitarne svrhe da samo 10 odsto!

Kim je na svom Tviter nalogu postovala da će na aukciju postaviti svoju skupu i brendiranu garderobu, te da će prihod ići nastradalima od tajfuna na Filipinima. U "paketu" njene robe našli su se i brendovi visoke mode, pa su fanovi Kardašijanove pohrlili da licitiraju inače preskupe krpice. Potom, oni malo agilniji kupci nisu kliktali samo na "licitiraj" dugme, već su stranicu sa ponudama i malo detaljnije pregledali i uočili i napomenu da će samo 10 odsto od prihoda ići žrtvama tajfuna, a ostatak, očito, u starletin džep.

To je, naravno, razjarilo i starletine fanove i kompletnu javnost, koji su zaključili da se ovim Kim kardašijan pokazala kao pohlepna i škrta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track