Sedmi nastavak Paklenih ulica biće posvećen preminulom Polu Vokeru
Foto: Rojters

Tragično nastradalom glumcu u čast

Sedmi nastavak Paklenih ulica biće posvećen preminulom Polu Vokeru

Pop kultura -
Sedmi nastavak "Paklenih ulica" se već snima i mnogi se pitaju da li će naredni film imati smisla zbog tragične smrti Pola Vokera

Sedmi nastavak filma "Paklene ulice" biće posvećen tragično nastradalom glumcu Polu Vokeru, čije avanture je publika verno pratila u prethodnim filmovima.

Sedmi nastavak "Paklenih ulica" se već snima i mnogi se pitaju da li će naredni film imati smisla zbog tragične smrti Pola Vokera.

Portal Holivud Lajf je objavio da će nastavak, čija se premijera očekuje u julu 2014. godine, biti posvećen nastradalom glumcu.

"Još ni svi ljudi iz produkcije ne znaju šta se dogodilo, jer su u jeku praznici, ali pozitivno je jedino to što će film nastaviti da se snima, Polu u čast", rekao je spomenutom portalu izvor blizak produkciji "Paklenih ulica".

Pol Voker je glumio u pet od šest prethodnih filmova, a smrt ga je zadesila u sred snimanja sedmog dela.

Mesto nesrećeGlumac je bio jedan od putnika u Poršeu GT, kojim se vraćao sa humanitarnog događaja njegove organizacije, zadužene za pomoć nastradalima od tajfuna na Filipinima, kada je vozač izgubio kontrolu, udario u drvo, nakon čega se auto zapalio. Obojica su poginuli na licu mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track