Bijonse najtraženija ličnost u 2013!
Foto: Beta

Pretraživać Bing

Bijonse najtraženija ličnost u 2013!

Pop kultura -
Najtraženija priča su vesti o rođenju deteta princa Vilijama i Kejt Midlton, Fejsbuk je najtraženiji društveni medij, a Netfliks je najtraženiji "striming" sajt

LOS ANĐELES - Pevačica Bijonse "najtraženija" je ličnost u 2013. na internet pretraživaču "Bing", dok je na drugom mestu prošlogodišnja pobednica, rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Bijonse je titulu "najtraženije" dobila pažljivo smišljenim povratkom na muzičku scenu posle rođenja ćerke koji uključuje pevanje na inauguraciji američkog predsednika Baraka Obame, svetsku turneju, ali i dokumentarac o svom životu, njenom suprugu, reperu Džej Ziju i njihovom detetu na HBO-u.

Kardašijan je pala na drugo mesto posle velike godine u kojoj je rodila ćerku i verila se sa Kanje Vestom.Na listi pet najtraženijih su i Rijana, Tejlor Svift i Madona dok je prošlogodišnji "broj 2" Džastin Biber sada pao na šesto mesto.

Jedini političar u top 10 je Obama na 10. mestu, dok ostatkom liste dominiraju pop zvezde. Najtraženija priča su vesti o rođenju deteta princa Vilijama i Kejt Midlton, Fejsbuk je najtraženiji društveni medij, a Netfliks je najtraženiji "striming" sajt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja