SEĆANJE NA EKV: Kako se vama sviđa Željkov Milan Mladenović?!
Foto: Tv Prva

Tvoje lice zvuči poznato

SEĆANJE NA EKV: Kako se vama sviđa Željkov Milan Mladenović?!

Pop kultura -
Sergej nije bio zadovoljan kako je Šašić izveo numeru Ti si sav naš bol, a Marija je bila zadovoljna kako je to folker otpevao

Željko Šašić je u osmoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato ušao u kožu legendarnog Milana Mladenovića iz EKV, pevajući hit "Ti si sav moj bol". Iako žiri nije bio impresioniran Šašićevim nastupom, svima je bilo drago što su se podsetili na legendu jugoslovenskog i srpskog roka.

"Ti si razvalio Acu Lukasa i razvalio si Boru Čorbu, ovo nisi razvalio. Onaj vibrato se pojavio, što nije smelo da se desi. Ovo nije loše, ali sigurno slabije od svih tvojih dosadašnjih izdanja, to je moje skromno mišljenje", nije bio zadovoljan Sergej.

"Nisi bio verodostojan u nastupu, ali se meni mnogo sviđa što si uradio ovaj zadatak jer nije tvoj fah i što smo promovisali staru muziku i da mladi čuju šta smo mi slušali i da se upoznaju s tim", rekla je Katarina.

"Dok si svirao gitaru, tu si ga potpuno skinuo. Imao si borbu između Željka Šašića i Milan Mladenovića", rekao je Ivan. "Meni je drago što si nam pomogao da se setimo Milana. Meni se dopalo kako si pevao. Ne slažem se sa Katarinom, mlađa generacija zna sve i slušaju EKV. Bio si divan", rekla je Marija.

http://www.youtube.com/watch?v=v0ASYKE2AlQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track