Rijana: Slava mi je donela paranoju i krizu identiteta
Foto: Dejli Mejl

Tamna strana popularnosti

Rijana: Slava mi je donela paranoju i krizu identiteta

Pop kultura -
Budući da je jako rano postala popularna i da je sa svojih dvadeset pet godina postala jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Rijana je priznala kako slava ima i svojih negativnih strana

Slavna pevačica Rijana priznala je kako joj je velika popularnost donela velike probleme u životu. Naime, popularna Riri se borila sa krizom identiteta, ali i sa izraženim osećajem paranoje.

Budući da je jako rano postala popularna i da je sa svojih dvadeset pet godina postala jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Rijana je priznala kako slava ima i svojih negativnih strana. Riri je priznala kako ima osećaj da je stalno neko posmatra i da se čak ni u svojoj kući ne oseća prijatno jer ima utisak kao da je paparaci svuda prate.

"Vi prosto više nemate ni malo privatnosti. Ukoliko biste želeli da se sunčate u toplesu, ne možete, jer će se uvek neko pojaviti da vas uslika. Više se ne osećam sigurno ni u svojoj spavaćoj sobi sa spuštenim roletnama“, požalila se pevačica.

Zbog popularnosti morala je da se odrekne svoje osobine koja ju je krasila, a to je neustrašivost, jer je vremenom na to mesto došao osećaj straha. Ipak, Riri se bori da sačuva sebe i svoju slavu na najbolju mogući način.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track