KRALJEVSKI: Kanje i Kim svadbu spremaju u Versaju!
Foto: Instagram

Prava fešta

KRALJEVSKI: Kanje i Kim svadbu spremaju u Versaju!

Pop kultura -
Slavni par, koji je pre šest meseci dobio ćerku Nort, poželeo je da napravi ceremoniju u ovom kraljevskom dvorcu i za to je spreman da izdvoji koliko god je novca potrebno

Već odavno se priča o tome da Kanje Vest želi da se oženi svojom verenicom u Francuskoj, a po poslednjim saznanjima izbor je pao na Versajsku palatu u Parizu.

Slavni par, koji je pre šest meseci dobio ćerku Nort, poželeo je da napravi ceremoniju u ovom kraljevskom dvorcu i za to je spreman da izdvoji koliko god je novca potrebno.

"Kanije se do sada nije ženio i želi da gostima priredi veliko slavlje koje neće ograničavati budžetom", rekao je izvor blizak paru.

Za razliku od njega, Kim iza sebe ima dva propala braka i želela je da ovo venčanje prođe bez pompe, ali Kanije je definitivno raspoložen da od ovog događaja napravi feštu.

Znajući da je Kim zaprosio na njen 33. rođendan, iznajmivši ceo stadion u San Francisku i poklonivši joj 15-karatni dijamant uz orkestar i vatromet, možemo da pretpostavimo šta će joj tek prirediti za dan venčanja.

"Kanje želi da ceremonija bude mali i intiman događaj. Kim je ceremoniju prepustila njemu, kao i sve ostalo u svom životu. On se konsultuje sa njom oko svega, ali je mnogo drugačije nego organizacija njenog braka sa Krisom za koje je potrošeno čak 10 miliona dolara. To je bilo njeno venčanje, a ovo će biti Kanjeovo", rekao je izvor blizak paru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track