KRISTI ELI: Kad sam prvi put probala kokain, želela sam do kraja života to da radim!

Zbog razvoda probala narkotike

KRISTI ELI: Kad sam prvi put probala kokain, želela sam do kraja života to da radim!

Pop kultura -
Nakon što je smatrala da joj je razvodom živott uništen i da nema drugog izbora da izađe iz depresije, glumica je "spas" pronašla u teškim drogama misleći da će joj pomoći

Glumica Kristi Eli nedavno je u jednom intervjuu otkrila kako je počela da konzumira narkotike nakon razvoda od supruga Boba Elija.

"Nisam se drogriala do 25 godine, a onda sam se razvela. Nakon toga sam počela da se viđam sa jednim momkom i veoma se zaljubila u njega, a on se već drogirao i njegovi prijatelji takođe", rekla je glumica.

Nakon što je smatrala da joj je razvodom živott uništen i da nema drugog izbora da izađe iz depresije, glumica je "spas" pronašla u teškim drogama misleći da će joj pomoći.

"Čula sam da te kokain "diže" i čini srećnom, pa kada sam pala u depresiju nakon razvoda, tada sam pomislila da moram da ga probam", objasnila je glumica kako je krenula da konzumira narkotike.

Šezdesetdvogodišnja glumica tokom intervjua pričala je kakav je imala osećaj kada je prvi put probala kokain. "Kada sam prvi put "povukla crtu" pomislila sam: O moj Bože! Ovo bih mogla da radim do kraja života", iskeno je pričala Kristi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track