PROMOVISANA TV NOVA: Ceca prva dočekala Sulejmana
Foto: Dragan Kadić

Folk diva prisustvovala početku emitovanja programa TV Nova i upoznala svog ljubimca

PROMOVISANA TV NOVA: Ceca prva dočekala Sulejmana

Pop kultura -
Halit Ergenč jedva doputovao u Beograd iz Turske zbog kvara na točku aviona. Najviše su mu se obradovale Ilda Šaulić, Biljana Ristić, Suzana Mančić, Nikolina Pišek
1 / 10

Priča sa srećnim krajem.Turski glumac Halit Ergenč iz serije „Sulejman Veličanstveni“ stigao je Beograd na promociju TV Nova. rs, i to s tri sata zakašnjenja zbog kvara na točku aviona pri poletanju aviona iz Turske. Među zvanicama koje su ga dočekale bila je i Ceca Ražnatović, koja je u društvu prijatelja otišla s njim na večeru.- Toliko dugo nisam čekala ni muža - rekla je Suzana Mančić.Ergenča su pozdravili i generalni direktor televizije Dragan Jocić i investitor Bernd Matijas Ditel. Među prvima se sa Sulejmanom fotografisala pevačica Ilda Šaulić, a zatim i Milena Vasić, Viktor Savić i drugi.- Vaš sam veliki fan. Imala sam želju da vas upoznam - rekla je ćerka Šabana Šaulića.Nekoliko sati ranije premijer Srbije Ivica Dačić i ambasador SR Nemačke u Srbiji Hajnc Vilhelm pustili su u rad TV Nova.rs, a čast da otvori sezonu imala je prva epizoda nove sezone serije „Sulejman Veličanstveni“.- Današnji dan je kraj teškog perioda za Srbiji, ali i novi početak. Ime koje ste sebi odabrali govori da ćete biti nova medijska snaga na nebu Srbije - rekao je Dačić.Brojnim gostima obratio se i Dejan Jocić, generalni direktor Nove, koji je najavio fer medijsku utakmicu.- Bićemo jedina televizija koja će emitovati program u digitalnom formatu i HD rezoluciji - kazao je Jocić.S druge strane, ambasador Vilhelm nije krio zadovoljstvo.- Raduje me svaka nova nemačka investicija u Srbiji. Posebno me je obradovalo to što smo počeli da ulažemo i u srpske medije. Mislim da je dobar signal što se nemačke investicije šire i na druge oblasti.Televizija Nova najavila je investicije u Srbiji vredne nekoliko miliona evra i otvaranje 450 novih radnih mesta. Svečanosti su prisustvovali i vlasnik Kurira Aleksandar Rodić, Rasim Ljajić, Mima Karadžić, Nikola Simić, Milan Lane Gutović, Andrija Milošević i mnogi drugi.

http://www.youtube.com/watch?v=NUHSaUDr0IM

Goran BregovićSNIMA SERIJU „KARMEN“Jedan od aduta Nove biće serija Gorana Bregovića „Karmen sa srećnim krajem“. Želja autora je da ujedini Rome širom planete.- Malo sam se poigrao ovim delom i odlučio da priča ima srećan kraj. Snimićemo deset epizoda, a na kraju ćemo imati veliku svadbu - obratio se Bregović prisutnima preko video-bima iz Sarajeva.Velika zvezdaNEMAC PEVAO JOKSIMOVIĆAČuveni glumac iz Nemačke Mark Keler snimaće u Srbiji igranu seriju „Tragovi“. Iako još ne zna sprski, ipak je zapevao pesmu Željka Joksimovića „Nije ljubav stvar“.- Prvi put sam u Srbiji. Veliki sam fan Novaka Đokovića. Radujem se što ću sledeće godine boraviti nekoliko meseci ovde. Obećavam da ću naučiti i jezik - rekao je Keler.

BOGAT PROGRAMBUDVA NA PJENU OD MORA - dramska serijaTreća sezona popularne serije donosi 40 epizoda. Saznaćemo šta se dalje događalo sa dve crnogorske porodice - jednom starogradskom budvanskom, a drugom tranzicionom nikšićkom. ODELJENJE - dramska serijaU centru priče je policajac Gaga, koji počinje da radi u odeljenju za suzbijanje narkomanije i krijumčarenja u Beogradu. On ulazi u obračun s narko-dilerom Popom. KARMEN SA SREĆNIM KRAJEM - dramska serijaSpektakl će biti ekranizacija muzičkog projekta s kojim je Goran Bregović nastupao u Srbiji i svetu. Radnja opere prati doživljaje mlade i lepe romske proročice Karmen.TRAGOVI - kriminalistička serijaSerija „Tragovi“ ima formu klasične policijske priče sa srpsko-nemačkim specifičnostima, što nije uobičajeno u ovakvoj vrsti dramaturgije. One su povod i za komične elemente, koji su kontrapunkt svemu onom ozbiljnom i drastičnom u svetu kriminala. KRIZA - humoristička serijaAleš, Miron, Kifla i Jeremija u zrelim godinama ponovo proživljavaju pubertet. Kad u naletu tinejdžerskih snova i nakon svega što su proživeli u dosadašnjem životu četiri „jarana“ polude, odlučuju da se ponovno bave rokenrolom.MALA ISTORIJA SRBA - humoristička serijaU lokalnom kafiću Nikola i Lane ispijaju kafu prelistavajući novine i nadmeću se u poznavanju događaja iz srpske istorije. Ova duhovita kratka forma će podsetiti gledalište na najvažnije događaje iz istorije našeg naroda. LOVCI NA TALENTE - muzički šou-programVeliki šou-program bavi se potragom za najvećim mizičkim talentom Srbije. Svake nedelje 10 poznatih ličnosti će tražiti nadarene muzičare s kojima će na sceni izvesti duet. Eliminacije počinju u drugoj fazi serijala.MASTER KLAS - muzički šou-programMuzičko takmičenje u kome deca pevaju najpopularnije muzičke numere svih vremena, šou u kome nema negativnih, već konstruktivnih kritika i nema eliminacija. Šesnaestoro muzički nadarene dece uzrasta od 8 do 14 godina prolaze kroz obuku četvoro eminentnih muzičkih stručnjaka.LUDE ZA KUPOVINOM - zabavni rijaliti programPet takmičarki, različitog profesionalnog i materijalnog statusa, imaju priliku da u četvoročasovnom šoping maratonu uz ograničen budžet ispune zadatak i osvoje što veći broj poena koje im dodeljuju rivalke. VEČITI DERBI - zabavni kulinarski programDuhoviti kulinarski duel u kome se svekrve i snaje bore za naklonost svog sina, odnosno muža. U ovom programu svekrva i snaja kuvaju jelo po izboru sina, odnosno muža. Nakon pripreme jela on odlučuje čije je jelo bolje. Jednostavan koncept sa izuzetno duhovitim ishodom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track