X FACTOR PATROLA: Upoznajte Miloša Bajata, Stefana Kokovića i Perčolija!

Takmičari iz Eminine grupe koji su ispali

X FACTOR PATROLA: Upoznajte Miloša Bajata, Stefana Kokovića i Perčolija!

Pop kultura -
U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor

"X patrola" emituje se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30 sati. U toku emisije upoznaćete takmičare.

Naime, emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice.U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor.

18.22 - Miloš Bajat

"Siguran sam da ću dati sve od sebe, jer mi ovo stvarno mnogo znači i kad sam stigao ovde, voleo bih i dalje", rekao je Miloš i dodao da je mislio da neće stići tako daleko i da se iznenadio kada je prošao.

"Pre bilo čega znao sam da ćemo imati mentore, mislio sam da će mi biti mentor Kiki. Ali kada sam upoznao Eminu shvatio sam da je žena skroz normalna i prizemna", rekao je Bajat.

"Što se tče nastupa, imao sam ogromnu tremu jer sam prvi nastupao i sto puta sam se vraćao i izlazio opet i to mi je stvaralo dodatno tenziju".

On kaže da mu nije jasna Emina jer ga je nahvalila, a onda mu rekla da nije prošao dalje.

18.06 - Stefan Koković

"U slučaju da ne prođem, biću malo razočaran jer sam mnogo uložio iako je veliki uspeh i što sam dovde stigao", rekao je Stefan i dodao da mu je sve što je vezano za X Factor sjajno iskustvo, ako i da se obradovao kada je čuo da će mu Emina biti mentor.

"Ja sam konstantno ovde bio bolestan i nisam mogao da mokažem sve od sebe", rekao je. On kaže da je Emina sjajna kao mentor i da im se potpuno posvetila.

18.00 - Petar Jojić Perčoli

On kaže da se svako predstavlja na svoj način. "Eminino mišljenje mi mnogo znači. Ona je slatka i pažljiva, prihvatam i pozitivan i negativan odgovor", rekao je.

"Saradnici su mi uzeli za zlo to što sam bio više angažovan za svoju interpretaciju, nego za njihovu", rekao je i dodao da je svoje srce dao publici i žiriju onog trenutka kada su odlučili da on prolazi dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track