PRIRODNE LEPOTICE: 10 holivudskih zvezda koje nisu htele pod nož

Ne boje se starosti

PRIRODNE LEPOTICE: 10 holivudskih zvezda koje nisu htele pod nož

Pop kultura -
Ema Tompson toliko se protivi plastičnoj hirurgiji da je sa Rejčel Vajs i Kejt Vinslet osnovala "Britansku ligu protiv plastične hirurgije"

U Holivudu su na jednoj strani žene koje su imale na desetine plastičnih operacija, a na drugoj one koje uprono odolevaju tom trendu. Ova druga grupa ističe da je starenje prirodan proces koji ne treba da izaziva strah.

1. Džejmi Li Kertis Džejmi Li Kertis (54) je priznala da je ranije probala botoks. Međutim, zažalila je zbog takve odluke. Posle probe sa botokosom glumica je odlučila da više ne eksperimentiše. "Starenje je prirodno baš kao što je prirodna bebina koža i miris. Starenje je čista forma ljudskog razvoja - izjavila je Džejmi.

2. Izabela RoseliniIzabela Roselini (60) je poznata po svom suprostavljanju plastičnim operacijama. "Zrele godine se samo dogode. Ne mogu da se zaustave, to je kao kada biste rekli bebi da se ne razvija, a ona bi svejedno rasla. Starenje je prijatno", rekla je glumica.

3. Dajan KitonDajan Kiton (66) nije imala nijednu plastičnu operaciju iako je njen stav o plastičnoj hirurgiji: "Nikad ne reci nikad".

4. Meril StripMeril Strip (63) je izjavila da osobe koje urade plastičnu operaciju više ističu svoje nepravilnosti od onih koji ih ne rade. Majka četvoro dece voli da stari garciozno, bez veštačkih uticaja.

5. Ema TompsonEma Tompson (53) toliko se protivi plastičnoj hirurgiji da je sa Rejčel Vajs i Kejt Vinslet osnovala "Britansku ligu protiv plastične hirurgije". Kako je izjavila strašno je što ljudi misle da osoba koja ima 60 treba da izgleda kao da ima 30.

6. Teri HačerTeri Hačer (48) je probala botoks, ali joj se rezultati nisu dopali. Ona toliko propagira prirodan izgled da na Fejsbuku postavlja fotografije nastale posle tušuranja. I to sa jasnim ciljem - da svima pokaže svoje bore.

7. Šeron StounŠeron Stoun (54) je posle razvoda od izdavača Fila Bronštajna 2004. uradila plastičnu operaciju usana. Nakon toga rekla je stop plastičnoj hirurgiji.

8. Džulijen MurSlavna Džulijen Mur, koja je tri puta nominovana za Oskara, izjavila je da bez obzira kako njeno lice izgleda ona će i dalje imati 52. I izgleda sjajno.

9. Džodi FosterDžodi Foster je nedavno napunila 50 godina. O plastičnoj hirurgiji je u svom stilu prokomentrisala: "Bolje je da kažu: "Ova žena ima ružan nos, nego ovoj ženi su loše sredili nos".

10. Džulija RobertsDžulija Roberts (45) ima odličan razlog da ne uradi plastičnu operaciju. "Imam troje dece koji treba da shvate kako se osećam u svakom trenutku", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track