BIZARNO: Prodaju šokantne fotografije leša pokojnog Pola Vokera

Nečuveno

BIZARNO: Prodaju šokantne fotografije leša pokojnog Pola Vokera

Pop kultura -
Otkako je glumac iz filma "Paklene ulice"' preminuo, brojni pokušavaju da zarade na njegovoj smrti

Samo nekoliko dana nakon što je Pol Voker sahranjen, neko ko je bio na mestu na kojem je glumac poginuo u automobilskoj nesreći pokušao je da proda fotografije njegovog unakaženog leša.

"Fotografije su zaista zastrašujuće. Jedna od njih prikazuje tela dve žrtve istaknutih bojom, Vokera i njegovog prijatelja Rodžera Rodasa. Prikazana je unutrašnjost poršea uništenog vatrom. Tela su im bila jako spaljena i mogu se videti kako leže unutar vozila. Vokerovo telo u potpunosti je izgorelo, na njemu se ne može videti odeća", otkrio je izvor.

Dodao je da se Vokerovom prijatelju Rodasu mogao videti samo gornji deo tela. "Nečuveno je da bi Vokerova ili Rodasova porodica na internetu mogla da vidi takve fotografije", zaključio je.

Ovo nije prvi put da netko pokušava da zaradi na glumčevoj tragičnoj smrti. Anonimni prodavač skupio je komadiće drveta u koje su se nesrećni glumac i njegov prijatelj zabili poršeom i za svaki od njih na "Ibeju" tražio više od 65 evra.

Odustao je od prodaje nakon što su ga obožavatelji preminulog glumca izvređali. Na glumčevoj smrti htela su da zarade i dvojica mladića koja su s kamiona koji je prevozio ostatke poršea ukrala deo automobila, ali ubrzo su uhapšeni jer je vozač kamiona zapamtio njihovu registraciju i pozvao policiju.

Zvezda filma "Paklene ulice" preminula je 30. novembra u saobraćajnoj nesreći u predgrađu Los Anđelesa. Voker i njegov prijatelj Rodžer Rodas vraćali su se s humanitarne zabave. Rodas je izgubio kontrolu nad crvenim porše karerom GT, zabio se u stup ulične rasvete i zatim u drvo, a automobil se na mestu zapalio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track