RAZVRATNI DIKAPRIO: Stiže Vuk sa Vol strita

Premijera

RAZVRATNI DIKAPRIO: Stiže Vuk sa Vol strita

Pop kultura -
Reditelj Martin Skorseze predstaviće naredne nedelje u severnoj Americi i Francuskoj svoj novi film o svetu finansija i raskalašnosti 1990-ih godina "Vuk sa Vol strita" u kome glavnu ulogu tumači Leonardo Dikaprio

Reditelj Martin Skorseze predstaviće naredne nedelje u severnoj Americi i Francuskoj svoj novi film o svetu finansija i raskalašnosti 1990-ih godina "Vuk sa Vol strita" sa svojim omiljenim glumcem Leonardom Dikaprijom.

Film traje tri sata i izlazi na vreme za takmičenje za nominacije Oskara, a već je jedan od najozbiljnih kandidata. Film je već dobio dve nominacije za Zlatni globus - za najbolju komediju godine i za najbolju mušku ulogu.

Skorsezeov film je adaptacija autobiografije Džordana Belforta, koji opisuje veličinu i dekandenciju njujorškog trgovca koji je razvratan, kao i njegov ulazak u poslednjoj deceniji 20.veka u svet finansija i berze, i njegov pad i istragu FBI-ja protiv njega. U filmu su i scene orgija, uzimanja kokaina sve pod "kišom" dolara" koje dobija Belfort, koga glumi DiKaprio.

"Džordan ima samo jedan cilj - da zaradi što više novca, i to što brže. Ulazi u taj svet, zabavlja se do ludila i odlazi poniženo. Voli rizike, jer mu to pričinjava zadovoljstvo pošto voli da testira svoje granice", rekao je Skorseze u intervjuu za Vol strit džornal (Wall Street Journal).

Reditelj je dodao da je tokom snimanja filma mnogo razgovarao sa samim Belfortom.

http://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track