Robin Tik je najveći seksista u 2013. godini

Degradira žene

Robin Tik je najveći seksista u 2013. godini

Pop kultura -
Ovu titulu mu je dodelila Koalicija za zaustavljanje nasilja nad ženama, napominjući da je tekst njegove pesme "Blurred Lines" u nekoliko navrata prozvan "silovateljskim"

Trljanje o polugole žene i Majli Sajrus i ljigavo smejanje zaslužni su što je Robin Tik osvojio titulu Najvećeg seksiste 2013. godine.

Ovu titulu mu je dodelila Koalicija za zaustavljanje nasilja nad ženama, napominjući da je tekst njegove pesme "Blurred Lines" u nekoliko navrata prozvan "silovateljskim". Pevač se od tih optužbi branio, ali očito nimalo uspešno, budući da kritike još uvek ne jenjavaju.

Ali ja sam srećno oženjem čovek”, pokušavao je da se odbrani, nakon što je za muški magazin GQ izjavio da je “bilo zadovoljstvo degradirati žene u svom video pošto to nije imao priliku da radi ranije”.

Tiku su organizatori kao "nagradu" poslali vaučer za preuzimanje hita "R.E.S.P.E.C.T" Arete Frenklin putem interneta.

U ovogodišnjoj anketi glasalo je 60 članova koalicije, a na drugom mestu našao se britanski premijer Dejvid Kameron, na trećem britanski političar Godfri Blum, na četvrtom novinar lista “The Sun” Tom Njuton-Dan, a na petom tužilac Robert Kolover.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track