X FACTOR BARAŽNO GLASANJE: Vratite svoje favorite!

Takmičarima pružena još jedna šansa

X FACTOR BARAŽNO GLASANJE: Vratite svoje favorite!

Pop kultura -
U toku je baražno glasanje uz pomoć kojeg će se po jedan takmičar iz Eminine i Kikijeve grupe vratiti u dalje takmičenje

Da X Factor Adria ima svoje verne gledaoce i da se o takmičarima priča iz nedelje u nedelju, pokazuju i brojni obožavaoci takmičara koji su za kratko vreme osvojili srca publike.

Ilma, Haris, Tamara, Aleksandra, Aleksa, Lukijan već imaju armiju obožavalaca i njihov broj iz dana u dan raste. Međutim, koliko su gledaoci zavoleli takmičare, pokazuje i primer modnog fotografa Stefana Kokovića, koji se našao u Emininoj grupi, ali nažalost nije prošao u dalje takmičenje.

Međutim, još nije gotovo: za sve izbačene takmičare moguć je preokret! U toku je baražno glasanje uz pomoć kojeg će se po jedan takmičar iz Eminine i Kikijeve grupe vratiti u dalje takmičenje.

Više informacija o tome možete pronaći klikom OVDE.

Pravila: Po jedan takmičar sa najvećim brojem glasova iz svake grupe pojaviće se u prvom lajv nastupu uživo, kada će gledaoci definitivno odlučiti koji od ta četiri takmičara nastavlja dalje takmičenje i ulazi u borbu za glavnu nagradu.

"Od kada sam u X Factor niz prijatnih stvari mi se dogodio, a moram priznati - krajnje neočekivano. Od toga da mi se dnevno na Fejsbuku javi na stotine ljudi, do fotografisanja na ulici i potpisivanja autograma, a nedavno se posle jednog mog pojavljivanja pojavila devojka koja je nosila majicu sa mojim likom i imenom i tada mi dala predivan poklon, parfem i plišano srce. Kao neko ko je preterano čak emotivan, presrećan sam i što bi se reklo u narodu "more mi nije ni do kolena". Bilo bi mi izuzetno drago da se vratim u lajv, kao i verovatno svim mojim kolegama. Gledaoci, glasajte za svog favorita”, poručio je Stefan Koković.

Stefan Koković prema viđenju svojih obožavalaca
Stefan Koković prema viđenju svojih obožavalaca

Obožavaoci Harisa Ćata nacrtali njegov portret
Obožavaoci Harisa Ćata nacrtali njegov portret

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track