BORIS ODE U MUZIČARE: Pravim bend sa Đuričkom!

Bend Sport i reinkarnacija

BORIS ODE U MUZIČARE: Pravim bend sa Đuričkom!

Pop kultura -
Nikola i ja smo već dugo članovi benda, ali ne znam da li će on učestvovati u radu na svim pesmama, rekao je glumac

Glumac Boris Milivojević, koji je oduševio svojim nastupima u Moje lice zvuči poznato, pravi bend sa kolegom Nikolom Đuričkom.

"Nikola i njegov brat Đorđe, kao i Marko Banićević su već deo moga benda "Sport i reinkarnacija“, kome ću se u sledećem periodu posvetiti", rekao je Milivojević.Glumac nam je ispričao da se muzikom bavio i pre učešća u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“.

"Kada sam prihvatio da se takmičim, o tome nisam razmišljao kao o odskočnoj dasci za muzičku karijeru niti sam želeo da mi emisija bude najava za album. Muzikom se bavim odavno i to je moja druga profesija", rekao je glumac koji će se večeras imitirajući Seku Aleksić boriti za mesto u finalu.Milivojevićeve buduće pesme će biti snimljene na dva albuma, jedan na srpskom, jedan na engleskom jeziku."Đuričko i ja smo već dugo članovi benda, ali ne znam da li će on učestvovati u radu na svim pesmama. Na nekima sigurno hoće. Ono što je bitno jeste da su kompozicije originalne, kao i tekstovi. Na proleće ćemo već snimiti spotove za neke od novih pesama", naglasio je Boris.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track