NA PRAGU ANOREKSIJE: Anđelina Džoli samo pije vodu!

Postala kostur

NA PRAGU ANOREKSIJE: Anđelina Džoli samo pije vodu!

Pop kultura -
Anđelina je perfekcionista i nikad joj ništa nije dovoljno dobro. Na setu je od jutra do mraka i od previše posla zaboravi da jede

Anđelina Džoli na setu novog filma "Unbroken" pije samo vodu, a za hranu nema vremena. Drastično je smršala nakon dvostruke mastektomije.

Glumičini prijatelji i kolege su zabrinuti jer se Anđelina Džoli (38) izgladnjivanjem dovela na korak od anoreksije. Izgubila je mišićnu masu, a na mršavim rukama iskočile su joj vene. U filmu "Lara Croft" proslavila se kao akcijska junakinja sa oblinama, a sad izgleda bolesno.

Anđelina je na aerodromu u Sidneju bila toliko slaba da su joj pomoćnici morali nositi prtljag. Čak su i njena najstarija deca Madoks (12), Paks (10) i Zahara (8) sami vukli svoje velike i teške kofere. Snimili su ih i u šetnji i kupovini.

Glumica čak i decu jedva podigne jer je preslaba.

"Angelina je perfekcionista i nikad joj ništa nije dovoljno dobro. Na setu je od jutra do mraka i od previše posla zaboravi da jede. Samo pije vodu i gricka povrće", rekao je kolega koji sa glumicom snima njen drugi redateljski film o veteranu iz Drugog svetskog rata.

Džoli je drastično smršala posle dvostruke mastektomije u maju, a gubitak kilograma pravdala je stresom. Podsetimo, nedavno joj je na snimanju filma pozlilo i odvezena je u bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track