Marija Kilibarda: Ana i Aleksa su me oduševili!
Foto: KURIR

Tvoje lice zvuči poznato

Marija Kilibarda: Ana i Aleksa su me oduševili!

Pop kultura -
Ana Kokić mi je bila odlična u ulozi Bijonse, i Aleksa Jelić je bio fenomenalan. Drago mi je što će u finalnoj emisiji, pored pet najboljih i ostali takmičari nastupiti revijalno, rekla je Kilibarda

Voditeljka šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Marija Kilibarda, otkrila je kakva je bila atmosfera na snimanju prethodne epizode koja se emitovala uživo, kao i to koga je videla kao favorite.

Prethodna, 11. po redu epizoda spektakularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato, bila je polufinalna, i za razliku od ranijih, emitovana uživo. Upravo zbog toga, kako navodi voditeljka Marija Kilibarda, bilo je pomalo napeto na snimanju prve "lajv" emisije.

"Bilo je vrcavo, veselo, ali i pomalo napeto. Napeto u tom smislu jer smo birali pet finalista. Takođe, kada god je uživo, drugačija je klima, jer nema ponavljanja i to što se dešava svi vide", rekla je Marija Kilibarda.

Marija dodaje da su se to veče svi, pre svega, dobro zabavili, kao i da su se takmičari veoma dobro snašli u emisiji koja se po prvi put emitovala uživo.

"Svi takmičari su veoma naporno radili prethodnih nedelja i meseci. Ni jednog trenutka ni kod snimanja i pripremanja prethodnih emisija nisu pravili razliku da li se emituje uživo ili ne, već su radili sa mnogo entuzijazma i prolili mnogo znoja da sve ispadne kako treba. Tako da im snimanje polufinalne emisije nije teže palo", kazala je voditeljka.

Iako je oduševljena svim nastupima, dva su joj se posebno dopala. "Ana Kokić mi je bila odlična u ulozi Bijonse, i Aleksa Jelić je bio fenomenalan. Drago mi je što će u finalnoj emisiji, pored pet najboljih i ostali takmičari nastupiti revijalno", rekla je Kilibarda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track