Kortni Koks ima novog dečka!

Nova ljubav

Kortni Koks ima novog dečka!

Pop kultura -
Skladan par donedavno je krio svoju ljubav, ali nedavno su zajedno bili na žurki Dženifer Aniston, kume zvezde serije “Kuguar taun”

Četrdesetdevetogodišnja glumica Kortni Koks uživa u novoj ljubavnoj vezi sa dvanaest godina mlađim irskim muzičarem Džonijem Mekdedom.

Skladan par donedavno je krio svoju ljubav, ali nedavno su zajedno bili na žurki Dženifer Aniston, kume zvezde serije “Kuguar taun”.

Njih dvoje stigli su istim automobilom, a prema rečima prisutnih, čitave večeri se nisu odvajali i sve vreme su se držali za ruke. Anistonova je i ove godine u svojoj raskošnoj vili na Bel Eru organizovala parti povodom predstojećih praznika. To je bila odlična prilika da na jednom mestu okupi sve prijatelje, a Kortni kao stalni gost nije želela da dođe bez novog partnera.

Inače, Mekded je muzičar poreklom iz Irske koji poslednjih godina živi u Los Anđelesu, gde se i upoznao sa lepom glumicom. Njih dvoje za sada ne žele da otkrivaju detalje iz svoje romanse, ali prema njihovim osmesima, može se zaključiti da su veoma srećni i da se odlično slažu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track