VOLI MLAĐE: Kortni Koks starija od novog dečka 12 godina
Foto: Rojters

Zvezda serije Prijatelji

VOLI MLAĐE: Kortni Koks starija od novog dečka 12 godina

Pop kultura -
Četrdesetdevetogodišnja Kortni Koks, koju svi i dalje pamtimo kao Moniku iz "Prijatelja", ima novog momka, i to 12 godina mlađeg irskog muzičara, Džonija Mekdejda

Kortni Koks, zvezda serije "Prijatelji", nedavno se razvela od svog supruga, takođe glumca, Dejvida Arketa, a po svemu sudeći, već ga je prebolela, te našla i novog dečka.Četrdesetdevetogodišnja Kortni Koks, koju svi i dalje pamtimo kao Moniku iz "Prijatelja", ima novog momka, i to 12 godina mlađeg irskog muzičara, Džonija Mekdejda.

Prema pisanju američkih tabloida, Kortni i Džoni zabavljaju se već izvesno vreme, ali su svoju romansu uspešno krili. Do sada. Ipak, rešili su da se konačno "razotkriju", i to na zabavi koju je priredila Kortnina prijateljica i koleginica Dženifer Aniston.

Na zabavu koju Dženifer tradicionalno organizuje svake godine pred Božić, Kortni i njen momak Džoni stigli su istim automobilom, i celo veče se nisu razdvajali, te je i laičkom oku bilo jasno da su u ljubavi.

Džoni MekDejd je muzičar, poreklom Irac, koji već nekoliko godina živi u Los Anđelesu. On i Kortni još uvek ne žele da javno govore o svojoj vezi, ali ukoliko je verovati izvorima bliskim ovom paru, njih dvoje su naprosto ludi jedno za drugim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track