TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Članovi žirija pevaju u finalu!
Foto: Tv Prva

Humanitarni šou

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Članovi žirija pevaju u finalu!

Pop kultura -
Ivan Ivanović, Katarina Radivojević i Marija Mihajlović, koji su dosad ocenjivali imitacije deset takmičara, zapevaće u finalnoj večeri

Raspevani žiri!Žiri muzičkog programa "Tvoje lice zvuči poznato" Ivan Ivanović, Katarina Radivojević i Marija Mihajlović, koji su dosad ocenjivali imitacije deset takmičara, zapevaće u finalnoj večeri, gde će se pet takmičara boriti za 25.000 evra, koje će pokloniti u humanitarne svrhe.

Finalno veče okupiće svih deset takmičara, petoro finalista boriće se za pobedu, a pobednika će izabrati publika SMS glasovima, dok će petoro takmičara koji se nisu plasirali u finale nastupiti u revijalnom delu emisije.

Aleksa Jelić biće kraljica popa Madona, i izvešće numeru "Vogue", a Ana Kokić će kao Pink otpevati "Try". Nenad Knežević Knez postaće Leni Krevic, te će izvesti pesmu "Are you gonna go my way", a Boris Milivojević deonicu iz filma "Ko to tamo peva". Sara Jovanović nastupiće kao Leona Luis, i to pesmom "Bleeding love".

Boris Milivojević se baš potrudio da do tančina na scenu prenese atmosferu iz legendarne scene još legendarnijeg filma "Ko to tamo peva". Doduše, kako to sve izgleda moći ćemo da vidimo tek sutra uveče, ali nema sumnje da će glumčevo "Za Beograd" biti i više nego uverljivo.

http://www.youtube.com/watch?v=6ykLFxcNS-A#t=36
http://www.youtube.com/watch?v=eqUFTWi1pVg#t=60

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track