JUNAKINJA SERIJE SILA: Ne sudim o ljudima na osnovu fizičkog izgleda

Prelepa Džansu Dere

JUNAKINJA SERIJE SILA: Ne sudim o ljudima na osnovu fizičkog izgleda

Pop kultura -
Glumica Džansu Dere, otkrila je da ne sudi o ljudima na osnovu njihovog fizičkog izgleda, već isključivo prema onome što je najvažnije - ljudskosti

Junakinja turske hit serije "Sila", glumica Džansu Dere, otkrila je prilikom jednog intervjua da ne sudi o ljudima na osnovu njihovog fizičkog izgleda, već isključivo prema onome što je najvažnije - ljudskosti.

Lepa glumica koja je strastvenom ljubavnom pričom sa fatalnim Boran-agom (Mehmet Akif Alakurt) u kratkom roku pridobila milione gledalaca širom regiona, a konačno i kod nas, izuzetno ceni tradicionalne životne vrednosti koje su joj, kako kaže, usadili roditelji. Porodica joj je najvažnija na svetu i za nju, ističe, uvek ima vremena. Pogotovo za svog mlađeg brata.

33-godišnja bivša manekenka i najtraženija glumica u Turskoj koju su proslavile uloge u "Sili", "Ezelu" i "Sulejmanu" priznala je da se oko gostovanja u "Sulejmanu Veličanstvenom" prilično kolebala, jer je trebalo da tumači potpuno drugačiji lik od svih dotadašnjih.

Ipak, lepu brinetu ćemo uskoro imati priliku da gledamo u novoj seriji za koju je nedavno potpisala ugovor i čiji će joj angažman doneti preko 13.000 evra po epizodi. Partner u seriji biće joj Engin Akjurek, našoj publici poznat kao Kerim iz "Izgubljene časti".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track