IZGLEDAĆE SVETSKI: Englez režira srpski X faktor!

Produkcija muzičkog takmičenja ništa ne prepušta slučaju

IZGLEDAĆE SVETSKI: Englez režira srpski X faktor!

Pop kultura -
Džon Spenser, koji radi s Rijanom, biće zadužen da prva emisija popularnog šoua izgleda svetski kad bude bila emitovana uživo 7. januara na Pinku

Vrhunska produkcija u Srbiji!Popularni šou „X faktor“ kreće sa emitovanjem uživo i prva emisija biće emitovana 7. januara u 21.15 na Pinku. Da sve bude na svetskom nivou angažovan je Džon Spenser, reditelj iz Engleske. On i njegov tim mogu se pohvaliti radom s pevačicom Rijanom i prenosom dodele velikih muzičkih nagrada, poput Brit nagrada.Iz baraža u finale- Pripreme su uveliko u toku, a u prvoj emisiji, koja će biti emitovana uživo, čekaju nas brojna iznenađenja! Pored sjajnih nastupa takmičara, saznaćemo i kako su gledaoci glasali u baražnom glasanju i ko od kandidata iz svake grupe ima najviše glasova publike. Visoki standardiGledaoci će potom odlučiti koji takmičar će se pridružiti ostalim finalistima u borbi za glavnu nagradu i titulu pobednika prvog regionalnog „X faktora“ - ističe Milena Popović, PR menadžer ovog popularnog TV formata. Svetski standardi već su stigli u Srbiju, a kako izgleda šou kad ga zajednički rade Srbi i Britanci, moći ćemo da vidimo već za tri dana.(Lj. R.)

Spremne da zapevaju uživo... Finalistkinje „X faktora“
Spremne da zapevaju uživo... Finalistkinje „X faktora“

Nema tremu... Maja Novaković sa ćerkom
Nema tremu... Maja Novaković sa ćerkom

Maja NovakovićTEŠKO MI PADA ŠTO NISAM S ĆERKOMMaja Novaković, ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa, nema tremu pred prvi nastup uživo u nastavku takmičenja.- Zadovoljna sam pesmom koju ću pevati u prvom lajvu. Spremna sam za dalji tok takmičenja, celodnevne pripreme su naporne, ali mi ne smetaju. Jedino što mi teško pada je odvajanje od moje ćerkice - kaže Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja