Najnovije vesti

CRNI SRBI: Srpski Obama repuje o rakiji i ćevapima

napravili pometnju na društvenim mrežama

CRNI SRBI: Srpski Obama repuje o rakiji i ćevapima

Pop kultura
00:00h
David i Jovan su se upoznali u Novom Sadu i sada i žive i kroz repovanje pričaju o problemima i klišeima vezanim za Srbiju.

Jovan Crnović, kako se predstavlja na društvenim mrežama, i njegov drug David Brkljač iz Novog Sada čine tandem "Crni Srbi" koji mesecima svojim neobičnim klipovima o Srbiji oduševljava ljude širom sveta. Ovo ne bi bilo ništa čudno da Jovan nije Amerikanac koji sebe naziva "Srpskim Obamom" i koji na sav glas hvali Srbiju, rakiju, eurokrem i ćevape.David i Jovan su se upoznali u Novom Sadu pre nekoliko godina i od tada su nerazdvojni, pa sada i žive zajedno u Americi. Njih dvojica su prošle godine osnovali grupu "Crni Srbi" i kroz repovanje pričaju o problemima i klišeima vezanim za Srbiju.

"Mi smo dva brata različitog, a tako sličnog porekla, koji rade zajedno kako bi sagradili most između Srbije i Amerike", piše u opisu njihove grupe na Fejsbuku.

Jovan Crnović oduševio se Srbijom kada ju je prvi put obišao pre par godina. U svojim klipovima ovaj mladić najviše promoviše rakiju i ćevape, a na sav glas hvali i gostoprimstvo na koje je naišao u Srbiji.

"Crni Srbi" pre nekoliko dana napravili su pravu pometnju na ulicama u Americi kada su obučeni u dresove Crvene zvezde i Partizana zaustavljali ljude na ulici kako bi ih pitali za koga navijaju, ali i da bi im demonstrirali kako izgleda rivalitet ova dva kluba u Srbiji.

"Kažu Srbija je mračna, svet priča svašta. To je vaša bujna mašta, vi ste brate ludi, to su dobri ljudi - peva "Srpski Obama" u novoj pesmi.

http://www.youtube.com/watch?v=hfO9MjcR9c4

"Crni Srbi" postali su popularni kada su snimili prvi video "Serbia coming to America" u kom tamnoputi Jovan u američkom Mekdonalds restoranu priča na srpskom, traži ćevape i rakiju, psuje, svađa se i peva srpske pesme po ulici.

http://www.youtube.com/watch?v=VIXKPIbHtr0

Ovaj neobičan tandem već ima brojne fanove kako u Srbiji, tako i u Americi, i obećavaju da će i dalje nastaviti da izbacuju duhovite klipove, kao i da će uskoro ponovo posetiti Beograd i Novi Sad.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...