MORISI NAPAO DŽEJMIJA OLIVERA: Ako voliš meso, uguraj svoju decu u mikrotalasnu!

Ne voli meso

MORISI NAPAO DŽEJMIJA OLIVERA: Ako voliš meso, uguraj svoju decu u mikrotalasnu!

Pop kultura -
Zamislite da u večernjem izlasku sretnete nekog ko će vam reći kako voli krvoproliće, rezanje grkljana i nasilje, sumnjam da biste želeli s njim razmeniti brojeve telefona, napisao je muzičar

Kontraverzni rok muzičar Morisi smatra kako nema nikakve razlike između jedenja životinja i pedofilije. Za njega su i jedno i drugo oblici silovanja, nasilja i ubistva. Komentar kojim je izrazio ovakav stav napisan je kao odgovor na pitanje jednog obožavatelja, a može se pročitati na njegovom fan sajtu True To You.

"Ne želim da imam posla ni sa kim ko jede meso. Zamislite da u večernjem izlasku sretnete nekog ko će vam reći kako voli krvoproliće, rezanje grkljana i nasilje, sumnjam da biste želeli s njim razmeniti brojeve telefona", napisao je muzičar.

Odgovarajući na pitanja svojih obožavatelja, utvrdio je i kako je izrazito ponosan na to što mu je veliki broj ljudi relao kako su prestali jesti meso upravo zbog njegovih stavova o tome.

"Ako je Džejmi Oliver toliko oduševljen ukusom mesne hrane, zašto onda ne ugura neko od svoje dece u mikrotalasnu ?", napisao je Morisi.

Morisi je odavno poznat kao aktivista za prava životinja. Još 1985. godine sa svojim sastavom Smit snimio je pesmu "Meat Is Murder".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track