X FACTOR U DUHU  BOŽIĆA: Mladen pomirio Kristinu i Željka!
Foto: X Factor Adria

Odličan nastup

X FACTOR U DUHU BOŽIĆA: Mladen pomirio Kristinu i Željka!

Pop kultura -
Prvo pohvale, ovo je klasični primer kako treba da izgleda autorska obrada pesme. Napraviću istorijski događaj, pohvaliću tvog mentora Željka. Mislim da si zasijao, pohvalila je Kristina Mladenov nastup

U duhu Božića.

Mladen Lukić, jedan od finalista X Factor, pomirio je Kristinu Kovač i Željka Joksimovića, koji su tokom eliminacionih faza takmičenja nekoliko puta sukobili mišljenja.

Naime, odličan nastup profesora Mladena oduševio je Kristinu i pohvalila njegovog mentora Željka Joksimovića. "Prvo pohvale, ovo je klasični primer kako treba da izgleda autorska obrada pesme. Napraviću istorijski događaj, pohvaliću tvog mentora Željka. Mislim da si zasijao", rekla je Kristina.

"Pohvale Kristini što je pohvalila Željka. Način na koji ti izvodiš pesme je impresivan, imaš jako zanimljiv glas. SVe pohvale", rekao je Kiki.

"Ti si definitivno jedan od mojih miljenika, bila sam ljubomorna na Željka što radi sa tobom. Imam utisak da si imao tremu, ali nije te sprečilo da preneseš emocije", rekla je Emina.

"Hvala Kristini što me pohvalila, Božić je", rekao je Željko. "Profesore, ti znaš šta ja mislim o tvom pevanju, ponosan sam, ti si fantastičan, svaka čast", rekao je Željko.

Željko se potom odužio Kristini i pohvalio njenu grupu devojaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track