DRU BARIMOR: Teško mi je jer ne razgovaram sa majkom!

I sama se ostvarila u toj ulozi

DRU BARIMOR: Teško mi je jer ne razgovaram sa majkom!

Pop kultura -
Moj odnos sa majkom je vrlo komplikovan. Uvek sam saosećala sa mamom, pogotovo kada sam dobila dete imale smo dobru komunikaciju. Međutim, to nije smanjilo našu udaljenost i to je ono što mi najteže pada, rekla je popularna glumica

Glumica Dru Barimor (38), prošla je razvoj od divljeg deteta do brižne majke. Iako se nalazi u blagoslovenom stanju, otkrila je kako joj život ipak i dalje nije lak jer ne razgovara sa svojom majkom.Iako živi mirnim životom majke i supruge, ta stvar joj narušava sreću. "Moj odnos sa majkom je vrlo komplikovan. Uvek sam saosećala sa mamom, pogotovo kada sam dobila dete imale smo dobru komunikaciju. Međutim, to nije smanjilo našu udaljenost i to je ono što mi najteže pada. Nikad se nisam ljutila na nju. Uvek sam osećala krivicu, empatiju i osetljivost. Ali, trenutno ne možemo da budemo jedna drugoj deo života", rekla je Dru.

"Čarlijev anđeo" se podsetila perioda koji je provela na odvikavanju od narkotika, a imala je samo 13 godina, pa kaže da joj je sadašnji život sa suprugom Vilom Kopelmanom i šesnaest meseci starom ćerkicom Oliv, "dosadan".

"Nikada nisam mislila da ću steći ovo iskustvo. Ovo sve je tako sigurno, pozitivno i zdravo, a to je upravo ono što želim svojoj porodici", otkrila je glumica.

Dru potiče iz glumačke porodice. Otac, Džon Barimor je uglavnom bio odsutan iz njenog života, tokom odrastanja, a baka i deka, su takođe, bili glumci.Dru je sada trudna po drugi put, ali izgleda da se tu neće i zaustaviti.

"Želela bih još dece. Već razmišljam i planiram sledeće", rekla je na kraju lepa glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track