KAJLI MINOG: Dok sam išla na operaciju raka dojke mislila sam da idem u pozorište

Prošla pakao

KAJLI MINOG: Dok sam išla na operaciju raka dojke mislila sam da idem u pozorište

Pop kultura -
Kada mi je dijagnostikovan rak i dok sam išla na operaciju, ležala sam na kolicima i odjednom sam pomislila da idem u pozorište, rekla je čuvena Australijska pevačica

Nakon što joj je 2005. godine dijagnosticiran rak, australijska pevačica Kajli Minog pokazala je da ima duh zabavljačice dok je ulazila u operacijsku salu...

"Kajli je svoju operaciju zbog raka dojke uporedila sa odlaskom na scenu kako bi ostala pozitivna", otkrila je njena prijateljica Keti Let.

Nakon što joj je 2005. godine dijagnostikovan rak, australijska pevačica pokazala je da ima duh zabavljačice dok je ulazila u operacijsku salu.

"Kada mi je dijagnostikovan rak i dok sam išla na operaciju, ležala sam na kolicima i odjednom sam pomislila da idem u pozorište", prisetila se Keti reči koje joj je Kajli ispričala.

"Medicina je toliko drugačija od mog posla, ali na neki način, vrlo je slična. Čitava stvar sa odorama, maskama, adrenalinom. Osetila sam da mi je to tako poznato. Bila sam ispod reflektora", nastavila je Keti Kajlinu priču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track