2Cellos: Ilma ima X Factor!
Foto: Luka Pilipović

Naježili se

2Cellos: Ilma ima X Factor!

Pop kultura -
Dopala nam se trinaestogodišnja Ilma Karahmet koja ima ogroman talenat. Kada smo je slušali bukvalno smo se naježili od glave do pete, bili su iskreni Stjepan i Luka

Violončelisti iz Hrvatske Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos bili su specijalni gosti prve uživo emisije najpopularnijeg šou programa u regionu X Factor.

Njihov energičan nastup izazvao je oduševljenje publike, ali i samih takmičara koji su u bekstejdžu želeli da se fotografišu I popričaju sa svetski poznatim virtuozima. Luka i Stjepan su bili raspoloženi za priču, budući da i privatno, kada imaju vremena, prate dešavanja u najgledanijem muzičkom šou na svetu.

"Gledali smo video klipove preko Jutjuba i mislimo da imate zaista kvalitetne takmičare. Mi uvek glasamo za autentičnost u glasu, kvalitetan izvođač treba, po našem mišljenju, da pruži publici nešto drugačije, originalno. Veoma nam se dopala trinaestogodišnja Ilma Karahmet koja ima ogroman talenat, kada smo je slušali bukvalno smo se naježili od glave do pete! Odmah nam je bilo jasno da ova devojčica poseduje X Factor!", iskreno kažu 2Cellos.

U prvoj uživo emisiji Ilma je veoma emotivno doživala prolazak u sledeći krug takmičenja, rasplakala se i jedva su je smirili u bekstejdžu.

Sledeća emisija uživo je na programu u utorak u 21.15 TV Pink.

http://www.youtube.com/watch?v=2XqxrH7-TNY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track