Glumac Andrija Kuzmanović: Rad s Bjelogrlićem je najbolja škola

Intervju, ostvario sam veliku ulogu golmana Milovana Jakšića

Glumac Andrija Kuzmanović: Rad s Bjelogrlićem je najbolja škola

Pop kultura -
Mi mladi glumci, koji učestvujemo u „Montevideu“, imamo izreku da smo odrasli na filmu zajedno, pa bismo i da ostarimo zajedno

Postaje zavodnik.Andrija Kuzmanović publici postao je poznat po ulozi golmana Milovana Jakšića u filmu „Montevideo, bog te video“. On pred premijeru nastavka ovog ostvarenja Dragana Bjelogrića 15. januara u Sava centru govori o tome šta publika može da očekuje u priči o učešću fudbalske reprezentacije Jugoslavije na svetskom prvenstvu u Urugvaju i kako je izgubio nevinost na filmu.- Mnogo je drugačiji od prvog dela. Film traje dva i po sata i gleda se u jednom dahu.Kako se tvoj lik snašao u Urugvaju?- Jakša dobija ulicu u Urugvaju posle utakmice s Brazilom jer je sve odbranio. Moj lik se dosta promenio jer su žene uticale na njega.U drugom delu filma i ti imaš svoju taliju - majmuna Monu.- Nikad u životu do pred samo snimanje nisam video majmuna. Naš odnos će biti interesantan gledaocima. Morao samo da idem na časove dresure. Družili smo se dva meseca pre nego što je počeo rad na filmu. Majmun je ženka. Išao da se viđam s njom kako bi se navikla na mene. Mazio sam je, hranio i češkao. Verovatno ćemo se družiti na premijeri u Sava centru.U filmu se zaljubljuješ u špansku glumicu Karlu Sančez?- U seriji će biti prikazana naša ljubavna priča. U filmu ćete videti samo naznake.Da li je tačno da si zbog scena seksa morao da skineš nekoliko kilograma?- Morao sam da doteram liniju. Karla je vrhunski profesionalac. Scenu smo snimali na terasi hotela „Admiral“. Napravili su neki baldahin i stavili sveće. Gubim nevinost na filmu prvi put. Ljubavnu scenu snimali smo 45 minuta zbog ponavljanja. Pogledao sam kako je urađena i izgleda veoma kulturno i erotski.Kako ste Karla i ti komunicirali?- Na engleskom jeziku. Morali smo da uđemo u neku dublju priču da bismo scenu snimili kako valja.Šta ti je donela uloga u Montevideu?- Donela mi je veliko iskustvo. Dodatnu školu pred kamerom, koja je veoma bitna za glumca. Film Dragana Bjelogrlića je najveći projekat na ovim prostorima. Donela mi je dosta prijatelja, s kojima sam ostao u kontaktu. Imamo tu neku izreku da smo odrasli na filmu zajedno, pa bih voleo da i ostarimo.

Preneo im znanje... Bjelogrlić sa glumcima
Preneo im znanje... Bjelogrlić sa glumcima

Jedan ispit do diplomeDIPLOMIRAĆU U MARTUKoliko te još ispita deli do diplome?- Jedan. Nemam vremena da učim. Gledaću da ga položim u januaru ili martu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track