Muškarcima su privlačnije žene sa dugom kosom

Istraživanje

Muškarcima su privlačnije žene sa dugom kosom

Pop kultura -
Rezultati jednog italijanskog istraživanja pokazuju da dve trećine muškaraca od 18 do 55 godina najviše privlače žene sa dugom, prirodnom kosom, bilo da je prava ili kovrdžava

Dve trećine muškaraca od 18 do 55 godina najviše privlače žene sa dugom, prirodnom kosom, pokazuju rezultati jednog italijanskog istraživanja.

Mnoge dame se ljute kada njihov partner ne primeti da su promenile frizuru, a to se, prema statistikama, događa kod čak 80 odsto parova. Takođe, malo koji predstavnik jačeg pola se usuđuje da iskreno kaže šta misli o toj promeni, jer može da izazove bes partnerke ako misli da joj lepo stoji, a ona je ljutito napustila salon. I obrnuto, ako mu se ne svidi, a ona smatra da je lepša sa novom frizurom, može da dođe do velike svađe.

Rezultati jednog italijanskog istraživanja pokazuju da dve trećine muškaraca od 18 do 55 godina najviše privlače žene sa dugom, prirodnom kosom, bilo da je prava ili kovrdžava. Većina pripadnika jačeg pola ne voli kada njihova partnerka oblikuje svoju frizuru lakom, penom, gelom i ostalim "hemikalijama", a dve trećine je priznalo da najviše voli da provlači svoje prste kroz čiste i nežne pramenove, pa nisu ljubitelji punđe niti kose vezane u rep.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track