NEPREPOZNATLJIVE: Kim Kardašijan i Nikol Riči kao trinaestogodišnjakinje

20 godina ranije

NEPREPOZNATLJIVE: Kim Kardašijan i Nikol Riči kao trinaestogodišnjakinje

Pop kultura -
Rijali zvezda Kim Kardašijan podsetila se kako je izgledala pre dve decenije objavivši fotografiju na kojoj pozira sa svojom drugaricom Nikol Riči

Kim Kardašijan podlegla je trendu da na društvenim mrežama objavljuje slike iz "starih, dobrih vremena", pa se rijaliti zvezda podsetila kako je izgledala pre 20 godina objavivši fotografiju na kojoj pozira sa svojom drugaricom Nikol Riči.

Rijaliiti zvezda Kim Kardašijan njena drugariča, najpoznatija holuvudska anoreksičarka, Nikol Riči na slici uslikane su kada su imale samo 13 godina.

Nekadašnje Kim i Nikol, koje su tek bile zagazile u tinejdžerske godine, imaju malo sličnosti sa današnjim zvezdama. Ričijeva sa zubnom protezom, Kardašijanova koja se tada mogla pohvaliti prirodnom lepotom, pozirale su u belim majicama koje neodoljivo podsećaju na školske uniforme.

"Nikol Riči i ja... oh, bile smo tako kul sa 13 godina", napisala je Kim na Instagramu, a većina joj je odgovorila komentarima kako je to bilo iz perioda "davno pre plastične hirurgije".

Zapravo, ako nešto sada i jeste očito da je Kim podvrgavala nožu, koju inače bije glas da se botoksom redovno čašćava još otkad je ušla u dvadesete, to je njen nos: danas drastično uži no što je ovaj kod 13-ogodišnjakinje sa slike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track