Diva sa Lečićem i Kojom: Suzana Šuvaković Savić između dve vatre
Foto: KURIR

Novogodišnji gala koncert

Diva sa Lečićem i Kojom: Suzana Šuvaković Savić između dve vatre

Pop kultura -
Do poslednjeg momenta nije se znao odabir tajanstvenog muškarca. Čekala se Suzanina odluka

Novogodišnji gala koncert u Sava centru, na čelu sa kraljicom klasične muzike u Srbiji sopranom Suzanom Šuvaković Savić u Beogradu protekao je veličanstveno. Suzanina odluka čekala se do poslednjeg momenta, a naime nije se znao odabir tajanstvenog muškarca koji će u sred koncerta bez najave izaći ispred publike pod ruku primadone Narodnog pozorišta

Suzana Šuvaković Savić održala je novogodišnji solistički koncertu u Sava Centru pod okriljem dirigentske palice Dejana Savića, kao i uz proslavljenog italijanskog operskog pevača Romolo Tizano i glumice serije Vojna akademija. Tajnoviti gost pojavio se kao princ na belom konju, Branislav Lečić koji je kako dolikuje njegovoj ulozi u seriji Vojna akademija čentlmenski komandirski pristupio jednoj dami na sceni i otpevao deo arije i naravno, ovoga puta šokirao publiku svojom glumačkom snalažljivošću kao operski pevač.

Nažalost, ovoga puta nije bio Nikola Kojo koji je prošle godine briljirao. Ženski glasovi su bili pomešani neko više voli Koju neko Lečića. Inače, već četvrtu godinu za redom Ministarstvo odbrane organizuje ovaj koncert, što i priliči jednoj kraljici da ima snažnu vojsku ispred sebe. Publika je prezadovoljan izašla iz Sava Centra a neki su i zaplakali u publici ne zato što je bilo tužno već od naleta jake energije i emocija koje primadona Narodnog pozorišta svojim moćnim glasom izaziva.

Suzana je, kako kaže imala pozitivnu tremu i bila presrećna što će ponovo da vidi svoju publiku u punom broju. I izjavila je:

Ko kaže da Srbija ne sluša klasičnu muziku? A ovaj koncert ćemo pamtiti kao jedan od najzapaženijih u domenu klasične muzike a od narodne koncert na trgu koji je održala Svetlana Ceca Ražnatović u protekloj godini.

Primadona: Suzana Šuvaković Savić
Primadona: Suzana Šuvaković Savić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track