NEĆETE VEROVATI: Zvezde koje vole da puše!

Javno pokazuju svoju zavisnost

NEĆETE VEROVATI: Zvezde koje vole da puše!

Pop kultura -
Zanimljivo je da su neke od zvezda javno istupile i priznale svoju zavisnost, dok se neke i dalje kriju

Naravno da su se među slavnim i uspešnim damama našle one sa zavisnošću od nikotina. Međutim, zanimljivo je da su neke od njih javno istupile i priznale svoju zavisnost, dok se neke i dalje kriju. Pogledajte za koga to nikada ne biste pogodili da redovno puši cigarete...

Eva Mendez

Većina pevačica i glumica sa A liste voli da puši s tim što su jedni otvoreni po tom pitanju, a drugi ne vole da se zna niti da ih slikaju s cigaretom u ruci.

Kejt Mos

Manekenka se svuda javno pojavljuje sa cigaretom i hvali da u satu popuši i do četiri cigarete, ali ko bi rekao da se među pušačima našla i Adel, a posebno Eva Mendez?

Verovali ili ne, Adel koja je prodala 26 miliona primeraka svog albuma “21” zahvaljujući raskošnom glasu, izjavila je još 2011. godine da joj je cigara nešto najvažnije na svetu.

Takođe, Gvinet Paltrou koja na sva usta propagira zdrav način života priznala je da voli s vremena na vreme da zapali cigaretu i na taj način se opusti.

Među onima koji su kontradiktorni našla se i Džesika Alba koja je, iako se zalaže za proizvodnju organskih materijala za decu, više puta tokom prošle godine uslikana s cigaretom.

Među poznatim damama koje puše našle su se i Britni Spirs, Čeril Kol, Aleksa Čung, Lejdi Gaga, Lindzi Lohan, Kirsten Danst, Lili Alen, Kejt Vinslet, Lana Del Rej, Nikol Riči...

Ovo svakako nije nešto na šta bismo trebali da se ugledamo kada su poznate zvezde u pitanju...

http://www.youtube.com/watch?v=DFlRRQ4sels

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track