X Factor: U utorak jedan finalista ispada, a jedan se vraća!
Foto: X Factor Adria

Sprecijalni gost Hari Mata Hari

X Factor: U utorak jedan finalista ispada, a jedan se vraća!

Pop kultura -
U ovoj uzbudljivoj epizodi jedan takmičar će napustiti takmičenje, a specijalni gost emsije biće popularni pop pevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari

U novoj epizodi "X Factora“ koja je uživo na programu u utorak u 21:00 na TV Pink imaćemo priliku da vidimo nastupe finalista na temu ljubavnih pesama pod simboličnim nazivom "love and heartbreak“.

Osim finalista, videćemo i koji kandidat iz baražnog glasanja će se pridružiti finalistima u borbi za pobedu u prvom regionalnom "X Factoru".

Sudije "X Faktora": Kiki, Željko, Emina i Kristina vredno rade i pripremaju brojna iznenađenja: „I posle celog dana na snimanju vinjeta, pa probama u Šimanovcima, i probi prelepe haljine, evo me opet u studiju u kasne sate, snimamo gitare za matrice... Tara će uskoro zaboraviti kako izgledam:(..ali će matrice biti super! Jedva čekam drugi lajv!”, napisala je Kristina Kovač na svom Fejsbuk profilu.

U ovoj uzbudljivoj epizodi jedan takmičar će napustiti takmičenje, a specijalni gost emsije biće popularni pop pevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track