PREMIJERA FILMA MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO: Biković je veoma loš fudbaler!

Nastavak filma sutra u Sava centru

PREMIJERA FILMA MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO: Biković je veoma loš fudbaler!

Pop kultura -
Mislio sam da nema goreg od Miloša dok nije došao Ivan Zekić. Najbolji s loptom su Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, kaže Bjela
1 / 3

Priča o ljubavi i pobedi.Nastavak filma „Montevideo, bog te video“ gledaoci će premijerno moći da vide sutra u Sava centru. U bioskopu „Fontana“ juče su avanturu naših fudbalera u Urugvaju gledali novinari, glumačka ekipa, kojoj se pridružila i Elena Martinez iz Španije, i reditelj Dragan Bjelogrlić, koji se pojavljuje u poslednjoj sceni.Zaigrao i Bjelogrlić- Nisam nikad imao ideju da se pojavim u filmu. Kad smo sve izmontirali, morali smo da rešimo kome stari Stanoje (Đuza Stojiljković) priča svoju priču. Moj montažer Petar Marković rekao mi je: „Nema kome drugom nego tebi.“ I onda sam na samom kraju snimio taj deo. Nisam želeo, ali se prosto nametnulo - kaže Bjelogrlić.Projekat „Montevideo“ koštao je osam miliona evra, a gledaoci će nakon bioskopske distribucije moći da vide nastavak igrane serije na RTS. Bjela je pričao i o saradnji s Armandom Asanteom, koji igra fudbalskog menadžera.- Prvobitno je planirano da snima samo nedelju dana. Međutim, nakon nekoliko dana druženja njegov agent javio je da će raditi za isti honorar koliko god bude bilo potrebno. Armando je veliki profesionalac. Stalo mu je da napravi dobru ulogu - objasnio je Bjelogrlić.Američki glumac se oduševio što je imao priliku da i sam učestvuje u pisanju scenarija.- Razgovor s Mošom na rastanku je sam osmislio - ističe reditelj.Bjela je otkrio i ko od članova ekipe najbolje igra fudbal.- Mislio sam da nema goreg od Miloša Bikovića, dok nije došao Ivan Zekić da snima. Fudbal dobro igraju Aleksandar Radojčić, Viktor Savić i golman Andrija Kuzmanović.Danas u GračaniciFilm „Montevideo, vidimo se“ pretpremijerno će biti prikazan danas u Gračanici na Kosmetu, a projekciji će prisustvovati i premijer Srbije Ivica Dačić.- Žao mi je što ova sjajna ekipa neće ostati na okupu. Da u Srbiji postoji neki mladi producent, uzeo bi naš tim jer može da stane rame uz rame s najvećim svetskim produkcijama. Imao sam privilegiju da kao reditelj radim s njima. To je moj utisak posle četiri godine rada - zaključuje Dragan Bjelogrlić.

Kapiten... Viktor Savić
Kapiten... Viktor Savić

Miloš Biković i Viktor SavićSAVETOVALI ARMANDA U VEZI SA ULOGOMViktor Savić, koji igra kapitena reprezentacije, ima lepe utiske o saradnji s američkim glumcem.- Biković i ja išli smo s njim prvo veče da gledamo utakmicu Reala i Barselona. Pitao nas je kako da gradi svoj lik - rekao je Savić, a njegov kolega Biković je dobacio: „Dobro smo ga savetovali.“

Petar StrugarFAKULTET KOD BJELEPetar Strugar u filmu nije više zavodnik, već njegov lik postaje ozbiljan dramski junak.- Moša se susreće s dilemom da li da ostane u Urugvaju. Vraća se ipak u Srbiju. Kad me pitaju o našem filmu, uvek kažem da sam završio glumu kod Bjele na klasi jer smo se više družili nego što sam to radio sa svojim profesorima.

Mali Stanoje... Vasić
Mali Stanoje... Vasić

Predrag VasićRASPLAKAO PUBLIKUNajmlađi član ekipe Predrag Vasić, koji tumači lik Stanoja, u drugom delu uglavnom je snimao s Brankom Đurićem. Rastanak u filmu mladog i velikog glumca rasplakao je sve u publici.- Scenu smo snimili iz prve. Nije mi bio potreban mentol da bih zaplakao. Samo sam zamislio da se stvarno rastajemo i da je kraj snimanja - kazao je Peđa.

Miloš BikovićZABORAVILI NA ROĐENDANMiloš Biković juče je napunio 26 godina. Iako su članovi ekipe u svojim izjavama isticali da se dobro slažu i da se druže privatno, glumcu nakon projekcije filma niko nije čestitao rođendan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track