DA LI GA PREPOZNAJETE: Džared Leto kao transseksualka
Foto: AP

Potpuna transformacija

DA LI GA PREPOZNAJETE: Džared Leto kao transseksualka

Pop kultura -
Frontmen grupe "30 seconds to Mars" u filmu igra transseksualnu ženu koja je HIV pozitivna, i ističe da gubitak kilaže nije jedina transformacija kroz koju je mora da prođe

Glumac i muzičar Džared Leto morao je da smrša 18 kilograma kako bi verno odigrao ulogu transeksualke u filmu "Dallas Buyers Club", za koju je i nagrađen "Zlatnim globusom".Frontmen grupe "30 seconds to Mars" u filmu igra transseksualnu ženu koja je HIV pozitivna, i ističe da gubitak kilaže nije jedina transformacija kroz koju je mora da prođe. Glumac kaže kako je morao da skine svaku dlačicu sa tela kao i obrve.

"Iskoristiću ovu priliku da raščistimo nekoliko stvari", rekao je glumac prilikom preuzimanja nagrade. "Nisam u filmu koristio nikakve proteze, sve je moje. Bila je to uloga koja je zahtevala dosta transformacija, jedna od tih je i ta što sam morao da se depiliram. Srećnik sam jer nisam morao da uradim "brazilku", u potpunosti. Devojke, znate o čemu pričam...a to mislim da rade i neki od vas, muškaraca", rekao je Džarad i izazvao smeh u dvorani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track