30 UBODA NOŽEM: Ubio pevača metal benda zbog satane

Krvava smrt

30 UBODA NOŽEM: Ubio pevača metal benda zbog satane

Pop kultura -
Pevača tajlandskog benda ubio je fan koji mu je došao u posetu i ubio ga jer je kaljao satanizam

Pevač tajlandskog metal benda Surrender of Divinity Samong Traisata, poznatiji kao Avaejee, ubijen je u svojoj kući, a ubio ga je fan njegovog benda Prakarn Harnfanbusakorn, koji mu je došao u posetu.

Supruga preminulog pevača Jaruvan Surapol kaže kako je Prakarn došao kod njih da ištampa neke majice i popije piće, i dok je ona otišla da uspava dete, on joj je izbo muža nožem trideset puta i pobegao.

Policija je tragajući za Prakarnom pronašla korisnika na Fejsbuku pod imenom "Maleficent Meditation", za koga veruju da je počinio ovo ubistvo jer su na njegovoj stranici pronašli užasnu fotografiju sa mesta zločina i opis kako i zbog čega je to učinio: "Nameravao sam da izvršim samoubistvo još od svoje 25. godine. Pošto ću kad tad umreti, želim da povučem sa sobom one koji kaljaju satanizam. Ali sam se suzdržavao da ne ubijam žene i decu. Prema mom mišljenju, imam više poštovanja prema odanim budistima, hrišćanima i muslimanima, nego prema onima koji sebe nazivaju satanistima ne znajući pritom ništa o tome. Da ga nisam ja ubio, siguran sam da bi ga kasnije ubio neko drugi. Iznad svega, Satana nije igračka. Ne nazivajte se satanistom ako ne verujete u Satanu", napisao je Fejsbuk korisnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track