STROGO VASPITANA: Rijana nije smela dečka da ima ni sa 16

Nije joj smetalo

STROGO VASPITANA: Rijana nije smela dečka da ima ni sa 16

Pop kultura -
Nisam smela da imam dečka. Kada sam napunila 13 godina, majka mi je rekla da mogu da imam dečka tek kada napunim 16,a kada sam napunila 16, majka je rekla kako se granica pomera - ništa pre 40, rekla je pevačica

Poznata pevačica Rijana otkrila je kako joj je majka, kada je još bila tinejdžerka, branila da se zabavlja s momcima. To joj nije mnogo smetalo...

Svi smo dobro upućeni u njenu prošlu turbulentnu vezu s reperom Krisom Braunom, ali i spekulisanju o vezi s reperom Drejkom, ali kada je bila tinejdžerka, Riri nije mogla da bude tako slobodna.

Pevačica je otkrila kako joj je majka branila da ima dečka, sve dok ne bude starija. Međutim, Riri kaže kako joj to nije ni malo smetalo, jer je momci nisu mnogo ni gledali. Kaže kako je u to vreme bila "ravna kao daska" i kako joj je koža od brojnih ujeda komaraca izgledala neprivlačno.

"Nisam smela da imam dečka. Kada sam napunila 13 godina, majka mi je rekla da mogu da imam dečka tek kada napunim 16,a kada sam napunila 16, majka je rekla kako se granica pomera - ništa pre 40.“, rekla je Rijana kroz smeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track